miércoles, 30 de septiembre de 2009

ordinadors a l'aula; avenç o bé una equivocació?

Personalment em fa una mica de por pensar que en un futur molt provablement m'haure d'enfrontar a una aula plena d'infants amb un ordinador pròpi: primerament perquè no controlo gaire el tema de l'informàtica i també pel fet de no controlar si estan treballant o bé jugan amb l'ordinador, si l'ordinador serà una eina de treball o una eina per el "copiar i pegar"...

A l'apartat d'enllaços he enganxat l'adreça d'un article que parla del tema (escola sense llibres?); espero la vostre opinio!

Mireia

2 comentarios:

  1. Tens tota la raó. Per una part te avantatges, com són l'estalvi de llibres i no haver de carregar amb ells tot el dia. Però això provoca que el professorat ha d'estar al dia amb la tecnologia.

    Bueno mireia, ens veiem dilluns.

    que passis un bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que igual que l'anglès, la informàtica és el futur i és bo que es faci servir com a eina d'ensenyament a les escoles, encara que penso que no totes les assignatures s'haurien d'impartir per ordinador, ja que es perd tot el contacte amb els llibres i si ja costa que els nens llegeixin un llibre, crec que ara molt més.

    Per una altra banda un d'altres perills és que la informació que poden trobar els nens per Internet és il.limitada, no sé com, però si l'eina per educar serà l'ordinador, s'haurien de crear límits en la informació que es pot cercar segons les edats.

    ResponderEliminar